ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τις 22 Αυγούστου 2022 η CONET εφαρμόζει μικρο-χρεώσεις για συγκεκριμένες και μόνο λειτουργίες συγκεκριμένων ασφαλιστικών εταιρειών ενώ όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες παραμένουν δωρεάν.

Κατ’ εξαίρεση ΟΛΕΣ οι λειτουργίες για την ασφαλιστική εταιρεία EUROLIFE παραμένουν δωρεάν. Η χρήση όλων των λειτουργιών και ασφαλιστικών προϊόντων της EUROLIFE μέσω της CONET συνεχίζεται χωρίς καμία χρέωση καθώς η ασφαλιστική εταιρεία καλύπτει το σύνολο του κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους διαμεσολαβητές της.

Οι μικρο-χρεώσεις εφαρμόζονται ΜΟΝΟ για τις ασφαλιστικές εταιρείες A.I.G., GENERALI, GROUPAMA, INTERASCO και ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ και ΜΟΝΟ κατά την αποστολή αίτησης και την έκδοση συμβολαίου.

Η CONET υποστηρίζει τη άποψη ότι τα εργαλεία που βοηθούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να αναπτύσσουν, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα, την παραγωγή τους με μια ασφαλιστική εταιρεία είναι σκόπιμο να παρέχονται δωρεάν με το κόστος αυτό να καλύπτεται από την κάθε ασφαλιστική εταιρεία ανάλογα με την παραγωγή που αυτή δέχεται. Η CONET είναι πάντα ανοιχτή σε συζητήσεις με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες που διαθέτουν τις κατάλληλες τεχνολογικές υποδομές, στοχεύοντας σε συμφωνίες όπου το συνολικό κόστος λειτουργίας κάθε ασφαλιστική εταιρείας μέσω της πλατφόρμας CONET να καλύπτεται από την ίδια την ασφαλιστική εταιρεία ώστε να μην υπάρχουν χρεώσεις για τους διαμεσολαβητές. Η ασφαλιστική κοινότητα έχει στο παρελθόν στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει πολύ σημαντικά την CONET προς αυτόν τον σκοπό καθώς όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες ανταποκρίνονται θετικά στις προτάσεις που προέρχονται από τους διαμεσολαβητές τους.

Για την διευκόλυνση της προσαρμογής των χρηστών μας στο σύστημα μικρο-χρεώσεων κάθε ασφαλιστικό πρακτορείο που θα κάνει login στην CONET μέχρι την 22η Αυγούστου θα λάβει 10 credits δωρεάν στον λογαριασμό του τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μόλις ενεργοποιηθούν οι μικρο-χρεώσεις.

Οι μικρο-χρεώσεις λειτουργούν μέσω της αγοράς credits (μονάδων) από το ασφαλιστικό πρακτορείο από την επιλογή «Αγορά CREDITS» με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Για τις ασφαλιστικές εταιρείες όπου εφαρμόζονται μικρο-χρεώσεις, κάθε αποστολή αίτησης ξοδεύει 1 credit (μια μονάδα) ενώ κάθε έκδοση συμβολαίου ξοδεύει επίσης 1 credit (μια μονάδα).

Τιμολογήσεις
Αποστολή Αίτησης
έκδοση Συμβολαίου

Δωρεάν!

Δωρεάν!

Δωρεάν!

Δωρεάν!

1 credit
1 credit

Δωρεάν!

1 credit
1 credit

Δωρεάν!

1 credit
1 credit

Δωρεάν!

1 credit
1 credit

Δωρεάν!

1 credit
1 credit

Καθώς η κάθε μικρο-χρέωση συμπίπτει με την δημιουργία αντίστοιχου εσόδου για τον ασφαλιστικό πράκτορα, αυτή η ευέλικτη μέθοδος μικρο-χρεώσεων είναι η δικαιότερη για κάθε είδους ασφαλιστικό πράκτορα και κάθε μέγεθος εργασιών.

To ασφαλιστικό πρακτορείο μπορεί να αγοράσει από την επιλογή «Αγορά CREDITS» τα παρακάτω πακέτα credits:

10 CREDITS

3,41€

πακέτο 10 μονάδων

30 CREDITS

9,92€

πακέτο 30 μονάδων

90 CREDITS

29,14€

πακέτο 90 μονάδων

Δείτε το video

πως αγοράζεις

Την στιγμή που τιμολογείτε ένα ασφαλιστικό προϊόν ενεργοποιείστε την παράλληλη τιμολόγηση και θα υπολογίζονται ταυτόχρονα τα ασφάλιστρα για όλες τις υπόλοιπες συνδεδεμένες εταιρείες. Δείτε πως λειτουργεί με ένα σύντομο video εδώ

Η GROUPAMA προστέθηκε στις ασφαλιστικές εταιρείες που είναι διαθέσιμες μέσω της CONET. Όλοι οι χρήστες έχουν πλέον την δυνατότητα να συνδέσουν την GROUPAMA Ασφαλιστική στο περιβάλλον της CONET και να τιμολογούν το προϊόν της ασφάλισης οχημάτων της εταιρείας. Οι υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες που λειτουργούν στην πλατφόρμα της CONET είναι η EUROLIFE FFH, η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, η GENERALI, η INTERASCO και η AIG Greece.

Μπορείτε να συνδέετε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες μόνοι σας από το γρανάζι (διαχείριση εταιρειών) κάτω από το όνομα του πρακτορείου σας, αλλά αν δεν το βρίσκετε καλέστε μας στο 210-7219859 για να σας βοηθήσουμε.

Η GENERALI είναι πλέον διαθέσιμη για σύνδεση με την CONET. Όλοι οι χρήστες μπορούν να τιμολογούν το προϊόν ασφάλισης οχημάτων.

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση μπορείτε πάντα να μας καλείτε στο 210-7219859.

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ είναι πλέον διαθέσιμη για σύνδεση με την CONET. Όλοι οι χρήστες μπορούν να τιμολογούν το προϊόν ασφάλισης οχημάτων.

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση μπορείτε πάντα να μας καλείτε στο 210-7219859.

To CONET Agency τώρα και στο κινητό ή το tablet

Τι μπορείτε να κάνετε μέσω του App:
• Διαρκής ενημέρωση μέσω push notifications για όλες τις σημαντικές πληροφορίες τη στιγμή που δημιουργούνται.
• Επισύναψη των συνοδευτικών εγγράφων που ζητούν οι ασφαλιστικές εταιρείες απευθείας από το κινητό
• Κατεβάστε όλες τις διαθέσιμες εκτυπώσεις στο κινητό σας και προωθήστε τις οπουδήποτε
• Πρόσβαση στα αρχεία αιτήσεων, συμβολαίων και πληρωμών για αναζήτηση, διαχείριση της παραγωγής και προβολή όλων των πληροφοριών

Το CONET Agency απευθύνεται σε κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή που αναζητά ένα απλό και αποτελεσματικό περιβάλλον για την εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών του.

© Conet 2021